Apparaten en accessoires
Croissant de masa brioche hojaldrada
Voorbereiding. 30min
Totaal 6u. 40min
30 unidades
Ingrediënten
Masa madre
-
100 g de leche
-
30 g de levadura prensada fresca
-
170 g de harina de fuerza
Masa de croissant
-
340 g de harina de fuerza
-
80 g de agua
-
1 huevo
-
75 g de azúcar
-
1 cucharadita de sal
-
100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
-
250 g mantequilla (en un bloque)
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 30 unidades
Eiwitten
66.8 g
Calorieën
20148 kJ /
4820.1 kcal
Vetten
307.1 g
Vezels
19.9 g
Koolhydraten
447.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bollería casera
13 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je het ook leuk...
Baguette
3u. 45min
Panecillos bretzel
5u. 30min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2u. 10min
Brioche
8u.
Trenzas de avellana
1u. 45min
Croissants de mantequilla (Desayuno con diamantes)
5u. 30min
Xuxos de crema
1u. 30min
Cremadillos
3u. 50min
Lazos de brioche y hojaldre
4u. 20min
Napolitanas de crema
4u. 45min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2u. 30min
Pan básico
3u. 45min