Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 100 g de leche
- 30 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Masa de croissant
- 340 g de harina de fuerza
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
- 250 g mantequilla (en un bloque)
- Voeding
- per 30 unidades
- Calorieën
- 20148 kJ / 4820.1 kcal
- Eiwitten
- 66.8 g
- Koolhydraten
- 447.1 g
- Vetten
- 307.1 g
- Vezels
- 19.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa de hojaldre clásica
7 Std.
Baguette
3h 45min
Hojaldre rápido
2 godz.
Lazos de brioche y hojaldre
4h 20min
Caracolas con fruta escarchada y pasas
4 Std. 30 Min
Palmeras XL
6 Std.
Napolitanas de crema
4h 45min
Croissants de mantequilla (Desayuno con diamantes)
5 Std. 30 Min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1 Std. 30 Min
Bambas de nata
1h 50min
Pastas de té rizadas
40min
Rosquillas americanas (doughnuts)
2 godz. 10 min