Croissant de masa brioche hojaldrada

Croissant de masa brioche hojaldrada

4.2 36 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 6u. 40min
30 unidades

Ingrediënten

Masa madre
  • 100 g de leche
  • 30 g de levadura prensada fresca
  • 170 g de harina de fuerza
Masa de croissant
  • 340 g de harina de fuerza
  • 80 g de agua
  • 1 huevo
  • 75 g de azúcar
  • 1 cucharadita de sal
  • 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
  • 250 g mantequilla (en un bloque)

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 30 unidades

Eiwitten 66.8 g
Calorieën 20148 kJ / 4820.1 kcal
Vetten 307.1 g
Vezels 19.9 g
Koolhydraten 447.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...