Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di burro chiarificato
- 500 g di scamone di manzo, a strisce (2 cm)
- ¾ cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di scalogni, tagliati a metà
- 250 g di peperoni rossi, a pezzi (4 cm)
- 200 g di funghi champignon, tagliati in quattro
- 1 ½ cucchiaino di paprica dolce
- 1 cucchiaino di paprica piccante
- 100 g di vino rosso
- 50 g di acqua
- 1 cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
- 200 g di panna intera
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena), sciolto in 1 cucchiaio di acqua
- 60 g di cetriolino sott'aceto, a fettine (3 mm)
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 50 g di panna acida
- ¼ mazzetto di prezzemolo a foglia liscia, fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1905.5 kJ / 455.2 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 31.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gamberi in agrodolce
40min
Guacamole
5 Min
Salsa french dressing
20 Min
Gamberi al curry
35min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30min
Smoothie al mango
10 Min
Salmone con salsa alla senape e all'aneto
1 Std. 30 Min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Insalata di carote con cracker al sesamo
1 Std.
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1 Std.
Zuppa Tom Kha Gai
35min
Spezzatino alla zurighese
50min