Compatibele versies
Polenta con salsa alla panna e champignons
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di polenta, macinata fine (4 min.)
- 200 g di crème fraîche, min 30% di grassi
- 500 g di funghi champignon, freschi, tagliati in quattro o a fette (5 mm)
- 1200 g di acqua
- 3 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l), sbriciolato
- 150 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 25 g di burro, non salato
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena) sciolto in 2 cucchiai di acqua
- 1 pizzico di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca, a rondelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2312 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 1062 mg
Alternatieve recepten
Mousse di tonno
5 min
Torta di carote argoviese
2h
Pesce all'aglio e limone
Geen beoordelingen
Filetto di maiale in crosta
1h 15 min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Insalata greca
25 min
Dip di tonno
5 min
Cornetti con carne macinata
30min
Knöpfli
50min
Quiche al mascarpone e pomodori
1h 30min
Insalata arcobaleno veloce
10 min
Polenta ticinese
45min