Compatibele versies
Polenta con salsa alla panna e champignons
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di polenta, macinata fine (4 min.)
- 200 g di crème fraîche, min 30% di grassi
- 500 g di funghi champignon, freschi, tagliati in quattro o a fette (5 mm)
- 1200 g di acqua
- 3 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l), sbriciolato
- 150 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 25 g di burro, non salato
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena) sciolto in 2 cucchiai di acqua
- 1 pizzico di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca, a rondelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2312 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 1062 mg
Alternatieve recepten
Crema Thermomix®
45 min
Pasta con salsa al tonno
30 min
Sformato di pasta
50min
Risotto Cinque P
30 min
Curry di zucca
1h
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40 min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 min
Cornetti con carne macinata
30 min
Penne alla puttanesca
35min
Stufato di maiale alla greca
Pas d’évaluation
Spezzatino alla zurighese
50min
Cake bagnata all'arancia
1h 30min