Compatibele versies
Polenta con salsa alla panna e champignons
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di polenta, macinata fine (4 min.)
- 200 g di crème fraîche, min 30% di grassi
- 500 g di funghi champignon, freschi, tagliati in quattro o a fette (5 mm)
- 1200 g di acqua
- 3 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l), sbriciolato
- 150 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio di oliva
- 25 g di burro, non salato
- 1 cucchiaio di amido di mais (maizena) sciolto in 2 cucchiai di acqua
- 1 pizzico di sale, a piacere
- 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
- 1 mazzetto di erba cipollina fresca, a rondelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2312 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 1062 mg
Alternatieve recepten
Menù: risotto agli spinaci con insalata di carote e mele
Geen beoordelingen
Pasta con salsa al tonno
30 min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 min
Insalata di verdure con marinata al lime
15min
Sformato di pasta
50 min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Polpette in salsa spagnola
55 min
Insalata di barbabietole
10min
Spiedini di polpettine di pollo, zucchine e riso
1h 40min
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Torta di carote argoviese
2h
Biscotti milanesini
3 Std.