Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa tartara
- ½ mazzetto di prezzemolo fresco, (circa 10 g), le foglie lavate e asciugate
- 60 g di cetriolino sott'aceto, tagliate a metà
- 30 g di cipolle bianche, tagliate a metà
- 1 uovo sodo
- 1 cucchiaio di capperi sott'aceto, sgocciolati
- 250 g di olio di semi di girasole
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 2 cucchiaini di senape
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
Bocconcini di pesce
- 200 g di birra (chiara) o 200 g di acqua minerale gassata
- 150 g di farina
- 1 ¼ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 500 g di filetti di pesce persico senza pelle, tagliati a metà per il lungo a seconda della grandezza
- 1 limone, a fettine
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4710 kJ / 1137 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 97 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Rösti alla bernese
40min
Knöpfli all’aglio orsino
Geen beoordelingen
Salsa olandese
Geen beoordelingen
French Dressing
15 Min
Flammkuchen vodese
1 Std. 30 Min
Fonduta moitié-moitié
Geen beoordelingen
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Knöpfli
50min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 Min
Spezzatino alla zurighese
50min
Riso casimiro
45min