Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de cebolla blanca, en mitades
- 2 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite de oliva
- 300 g de jitomate, en trozos (2-3 cm)
- 100 g de pimiento rojo, en trozos (2-3 cm)
- 1 cucharada de mezcla de hierbas aromáticas secas (p.ej. romero, mejorana, albahaca, perejil)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pizcas de pimienta negra molida
- 300 g de berenjena, en trozos (2-3 cm)
- 200 g de calabacita, en trozos (2-3 cm)
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 456 kJ / 109 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 14.2 g
- Vetten
- 5.6 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 593.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Albóndigas en salsa de jitomate
45min
Salsa de jitomate
40min
Alcachofas con aderezo de ajo
1h 15 min
Coliflor gratinada
55min
Fetuccine con hongos
1h
Lasaña vegetariana
1h
Albóndigas de Kale sin carne
30min
Guarnición de verduras
40min
Berenjenas a la parmesana
1h 20 min
Pescado a la veracruzana
30min
Sopa de poro y papa
40min
Salsa de jitomate
35 Min