醬燒豬軟骨

醬燒豬軟骨

4.8 11 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 25min
4 人份

Ingrediënten

  • 1250 克
  • 豬軟骨 切塊(約3公分)
    350 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 辣豆瓣醬
    15 克
  • 醬油
    20 克
  • 二砂糖
    15 克
  • 紹興酒
    10 克
  • 豆豉 略微壓扁
    2 茶匙
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    150 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約3公分)
    100 克
  • 白蘿蔔 切塊(約3公分)
    100 克
  • 切段(約5公分)
    15 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 648.3 mg
Eiwitten 18.3 g
Calorieën 1333.8 kJ / 319.1 kcal
Vetten 22.4 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 51.1 g
Koolhydraten 10.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...