Apparaten en accessoires
黑豆何首烏排骨湯
Voorbereiding. 20min
Totaal 7u. 20min
4 人份
Ingrediënten
-
黑豆 洗淨,預先浸泡6小時或隔夜50 克
-
中藥包 (何首烏藥材包,祥見要訣)1 包
-
排骨 洗淨,川燙400 克
-
水1500 克
-
鹽 依個人口味調整或省略1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 人份
Natrium
300.5 mg
Eiwitten
20.4 g
Calorieën
5807.1 kJ /
1389.2 kcal
Vetten
311.6 g
Vezels
11.2 g
Verzadigd vet
11.2 g
Koolhydraten
116.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
冬令進補藥膳系列
8 recepten
Taiwan
Taiwan
食尚黑潮
12 recepten
Taiwan
Taiwan