Apparaten en accessoires
咕咾肉
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
4 人份
Ingrediënten
-
豬里肌肉 切小塊300 克
-
鹽1 茶匙
-
米酒50 克
-
太白粉1 大匙
-
油炸油 視鍋子深度調整800 克
-
青椒 或紅甜椒,切塊70 克
-
洋蔥 (約¼顆),切塊70 克
-
油2 大匙
-
糖2 大匙
-
醋4 大匙
-
番茄醬2 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
鳳梨罐頭 切塊6 片
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
17.224 g
Calorieën
2076 kJ /
496 kcal
Vetten
40.258 g
Vezels
0.934 g
Koolhydraten
11.873 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
小館風情
10 recepten
Taiwan
Taiwan