咕咾肉

咕咾肉

2.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 豬里肌肉 切小塊
    300 克
  • 1 茶匙
  • 米酒
    50 克
  • 太白粉
    1 大匙
  • 油炸油 視鍋子深度調整
    800 克
  • 青椒 或紅甜椒,切塊
    70 克
  • 洋蔥 (約¼顆),切塊
    70 克
  • 2 大匙
  • 2 大匙
  • 4 大匙
  • 番茄醬
    2 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 鳳梨罐頭 切塊
    6 片

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 17.224 g
Calorieën 2076 kJ / 496 kcal
Vetten 40.258 g
Vezels 0.934 g
Koolhydraten 11.873 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...