Apparaten en accessoires
藥膳排骨
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 40min
4 人份
Ingrediënten
-
排骨 預先川燙去血水600 克
-
水800 克
-
中藥材 (藥燉排骨藥包) ,洗淨,瀝乾50 克
-
米酒200 克
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾20 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 大匙
-
鹽½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
112.1 mg
Eiwitten
27.7 g
Calorieën
2147.6 kJ /
513.8 kcal
Vetten
35.1 g
Vezels
1 g
Verzadigd vet
14.4 g
Koolhydraten
5.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
中式家常美味秘密
44 recepten
Taiwan
Taiwan