泡菜豬肉燒
TM5 TM6

泡菜豬肉燒

4.4 (23 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 克 蒜頭
  • 2 大匙 香油
  • 200 克 梅花火鍋肉片
  • 200 克 泡菜, 切段(約3公分)
  • 100 克 蔥, 切段(約4公分)
  • 1 大匙 醬油
  • 2 大匙 米酒
  • 1 大匙 蠔油
  • 1 大匙 糖

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1148 kJ / 274 kcal
Eiwitten
9.5 g
Koolhydraten
10.6 g
Vetten
21.8 g
Vezels
1.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten