泡菜豬肉燒

泡菜豬肉燒

4.4 23 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 人份

Ingrediënten

  • 蒜頭
    10 克
  • 香油
    2 大匙
  • 梅花火鍋肉片
    200 克
  • 泡菜 切段(約3公分)
    200 克
  • 切段(約4公分)
    100 克
  • 醬油
    1 大匙
  • 米酒
    2 大匙
  • 蠔油
    1 大匙
  • 1 大匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 9.5 g
Calorieën 1148 kJ / 274 kcal
Vetten 21.8 g
Vezels 1.6 g
Koolhydraten 10.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...