Apparaten en accessoires
泡菜豬肉燒
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 人份
Ingrediënten
-
蒜頭10 克
-
香油2 大匙
-
梅花火鍋肉片200 克
-
泡菜 切段(約3公分)200 克
-
蔥 切段(約4公分)100 克
-
醬油1 大匙
-
米酒2 大匙
-
蠔油1 大匙
-
糖1 大匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
9.5 g
Calorieën
1148 kJ /
274 kcal
Vetten
21.8 g
Vezels
1.6 g
Koolhydraten
10.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
胃口大開下飯菜
11 recepten
Taiwan
Taiwan