日式咖哩牛肉蓋飯

日式咖哩牛肉蓋飯

4.7 20 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
2 人份

Ingrediënten

咖哩牛肉
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    150 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 牛肉條 切丁(約1.5公分)
    350 克
  • 300 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切丁(約2公分)
    80 克
  • 馬鈴薯 去皮,切丁(約2公分)
    150 克
  • 日式咖哩塊 切小塊
    80 克
蒸煮
  • 1200 克
  • 短梗米 洗淨,瀝乾
    200 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 1811.6 mg
Eiwitten 40.2 g
Calorieën 5478.9 kJ / 1310.8 kcal
Vetten 73 g
Vezels 5.9 g
Verzadigd vet 139.5 g
Koolhydraten 120.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...