鮮菇炒莧菜

鮮菇炒莧菜

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份

Ingrediënten

  • 黑麻油
    10 克
  • 切絲
    15 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部,切段(約3公分)
    100 克
  • 10 克
  • ¼ 茶匙
  • 莧菜 切段(約5公分)
    200 克
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    2 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 193.5 mg
Eiwitten 3.4 g
Calorieën 337.4 kJ / 80.7 kcal
Vetten 5.5 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 4144.5 g
Koolhydraten 6.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...