Apparaten en accessoires
鮮菇炒莧菜
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
黑麻油10 克
-
薑 切絲15 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,切段(約3公分)100 克
-
水10 克
-
鹽¼ 茶匙
-
莧菜 切段(約5公分)200 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾2 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
193.5 mg
Eiwitten
3.4 g
Calorieën
337.4 kJ /
80.7 kcal
Vetten
5.5 g
Vezels
3.5 g
Verzadigd vet
4144.5 g
Koolhydraten
6.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
炎夏解方
10 recepten
Taiwan
Taiwan
產後補給站
74 recepten
Taiwan
Taiwan