Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
三巴醬(馬來西亞辣椒醬)
- 200 克 蝦米, 泡軟
- 100 克 蒜頭
- 40 克 蝦醬
- 200 克 新鮮紅辣椒
- 100 克 乾辣椒
- 200 克 紅蔥頭
- 6 枝 香茅, 切段
- 50 克 油
三巴蘇冬
- 1 茶匙 羅望子果肉
- 1 大匙 油
- 500 克 花枝, 切塊(5公分),表面劃花,熱水川燙
- 2 茶匙 糖
- 1 茶匙 鹽
- 3 - 5 片 乾咖哩葉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 204 kJ / 73 kcal
- Eiwitten
- 4.095 g
- Koolhydraten
- 2.266 g
- Vetten
- 1.955 g
- Vezels
- 1.74 g