香菇花雕雞

香菇花雕雞

4.7 32 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
4 人份

Ingrediënten

  • 切片
    30 克
  • 蔥白切段,蔥綠切花
    30 克
  • 1 大匙
  • 帶皮雞腿肉 切塊(約5公分)
    600 克
  • 乾香菇 浸泡15分鐘,瀝乾水份,對半切
    20 克
  • 蠔油
    20 克
  • 花雕酒 依個人喜好調整
    50 - 70 克
  • 細砂糖
    1 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切絲,裝飾用
    1 根

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 15.8 g
Calorieën 774 kJ / 185 kcal
Vetten 9.5 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 6.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...