
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De saus
- 100 g wortel, geschild, in stukken (3 cm)
- 250 g knolselderij, geschild, in stukken (3 cm)
- 100 g ui, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 3 el olijfolie
- 500 g rundsstoofvlees, (bv. van de schouder), in blokjes (1½ cm)
- 1 ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 2 el tomatenpuree
- 150 g rode wijn
- 400 g tomatenblokjes (400 g)
- 1 el suiker
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 takje verse oregano
De deegwaren
- 3000 g water
- 1 el zout
- 350 g droge pasta (papardelle)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2683 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 41.9 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardappelsoep met curry
35min
Kip garam masala
50min
Alpengratin
50min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5 min
Salade van nieuwe aardappelen en asperges met dille-pesto
40min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Cholent
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoentaart
Geen beoordelingen
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
Geen beoordelingen
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Geen beoordelingen