Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De saus
- 100 g wortel, geschild, in stukken (3 cm)
- 250 g knolselderij, geschild, in stukken (3 cm)
- 100 g ui, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 3 el olijfolie
- 500 g rundsstoofvlees, (bv. van de schouder), in blokjes (1½ cm)
- 1 ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 2 el tomatenpuree
- 150 g rode wijn
- 400 g tomatenblokjes (400 g)
- 1 el suiker
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1 takje verse oregano
De deegwaren
- 3000 g water
- 1 el zout
- 350 g droge pasta (papardelle)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2683 kJ / 642 kcal
- Eiwitten
- 41.9 g
- Koolhydraten
- 73 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Aardappelgoulash
1h
Hugo spritz
Geen beoordelingen
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Cholent
Geen beoordelingen
Azteca taart
1h
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Quinoasalade met tomme
40min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Kalkoenburgers
Geen beoordelingen
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min