Galet van zoete aardappel met rauwe ham
TM5 TM6

Galet van zoete aardappel met rauwe ham

Ingrediënten

  • 500 g water
  • 500 g zoete aardappel, geschild, in blokjes (3 cm)
  • 80 g bloem
  • ½ tl zout
  • 2 peren (ong. 300 g), klokhuis verwijderd, in partjes
  • 120 g verse geitenkaas
  • 3 el balsamico azijn
  • 2 el koolzaadolie
  • 2 el water
  • 3 snuifjes zout
  • 2 snuifjes gemalen peper
  • 180 g rauwe ham, in reepjes
  • 120 g veldsla

Voeding
per 1 portie
Calorieën
1890 kJ / 452 kcal
Eiwitten
21.5 g
Koolhydraten
53 g
Vetten
16 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 3000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

Alles tonen