
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 500 g zoete aardappel, geschild, in blokjes (3 cm)
- 80 g bloem
- ½ tl zout
- 2 peren (ong. 300 g), klokhuis verwijderd, in partjes
- 120 g verse geitenkaas
- 3 el balsamico azijn
- 2 el koolzaadolie
- 2 el water
- 3 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen peper
- 180 g rauwe ham, in reepjes
- 120 g veldsla
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1890 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 21.5 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rode bietensalade
10min
Russische rode bietensalade
1u. 10min
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min
Wortelsalade met sesamcrackers
1u.
Salade met kip en spelt
1u. 15min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1u.
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Bloemkoolcouscous met kokoskwark
15min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Kruidenvinaigrette
Geen beoordelingen
15min