Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mariner le civet
- 150 g de carottes, pelées, en morceaux (2 cm)
- 150 g de betterave, crue, pelée, en morceaux (2 cm)
- 100 g d'oignon, en morceaux (2 cm)
- 750 g de vin rouge (par ex. pinot noir)
- 100 g de vinaigre de vin rouge
- 2 feuilles de laurier
- 1 c. à soupe de grains de poivre noir, pilés
- 6 baies de génévrier
- 2 clous de girofle, moulus
- 1000 g de cubes de viande de cerf, pour goulasch
Les Spätzle
- 300 g de farine de blé
- ¼ c. à café de noix de muscade moulue
- 2 c. à café de sel
- 75 g de lait
- 2075 g d'eau
- 3 oeufs, frais
- 2 c. à soupe d'huile végétale
Braiser le civet
- 150 g de cubes de bacon
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 ¼ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 200 g d'eau
- 1 ½ c. à soupe de beurre, mou
- 1 ½ c. à soupe de farine de blé
- 25 g de chocolat fondant, en morceaux
Dorer les Spätzle
- 1 c. à soupe de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4125 kJ / 985 kcal
- Eiwitten
- 73.4 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35 min
Ragoût de chevreuil avec pommes duchesse et chou rouge aux pommes
1 Std. 20 Min
Cake choco-poire
1 godz. 15 min
Nids d’oiseaux
1 godz. 15 min
Pain de viande accompagné de champignons
1 Std. 30 Min
Civet de cerf et knöpflis
74 Std. 20 Min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min
Spätzlis à la grisonne (2 portions)
45 min
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Tarte meringuée aux groseilles
1 Std. 30 Min
Rôti haché et purée Parmentier aux marrons
1 Std. 10 Min
Pain bis en cocotte
2h 25 min