Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmón marinado
- 1 lima
- 1 cebolleta en cuartos (aprox. 100 g)
- 600 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas (calidad de sushi) previamente congelado y descongelado
- 1 trozo de jengibre fresco de aprox. 1 cm.
- 50 g de salsa de soja
- 20 g de aceite de sésamo tostado
Quinoa
- 230 g de quinoa en grano (aclarada)
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
- 700 g de agua
- 1 cucharadita sal
Montaje
- 1 aguacate en láminas
- 2 cucharaditas de semillas de sésamo tostado
- ½ cebolla roja en juliana
- 1 - 2 rabanitos (en rodajas de 2-3 mm)
- ½ lámina de alga nori en tiras finas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2517 kJ / 633 kcal
- Eiwitten
- 40.9 g
- Koolhydraten
- 32.6 g
- Vetten
- 37.5 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 1218.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wrap de salmón ahumado
10 Min
Poke bol de atún, aguacate y salsa wasabi
45min
Poke bol de salmón y mango
40min
Poke bol de arroz con cerdo y salsa hoisin
45min
Pad thai de langostinos
30 Min
Poke bol hawaiano
45min
Bol de quinoa con atún marinado (Cocción de arroz)
30 Min
Ensalada tabulé de quinoa
25 Min
Tartar thai de salmón
45min
Ahi poke (Poke de atún con arroz)
40min
Ensalada de salmón, quinoa, queso feta y verduras
50min
Bol tex-mex
50min