Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g de aceite de oliva
- 100 - 150 g de hortalizas para sofrito (p. ej. cebolla, ajo, puerro), en trozos (2 cm)
- 350 - 400 g de verduras variadas (p. ej. calabacín, zanahoria, calabaza, batata, apio) en trozos (2 cm)
-
50
g de verduras variadas congeladas
of 50 g de guisantes congelados - 700 - 800 g de agua
-
1
cucharaditas de concentrado de caldo de verduras casero
of 1 pastilla de caldo de verduras -
½ - 1
cucharadita de sal
of ½ - 1 cucharada de salsa de soja - 60 - 80 g de pasta seca para sopa
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de judías blancas y verduras
40 min
Sopa de verduras con noodles de tortilla francesa
40 min
Potaje de repollo con restos del cocido
40 min
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1h
Guiso de invierno
40 min
Sopa juliana con verduras frescas
40 min
Sopa vegetariana con legumbres
40 min
Verduras de raíz con quinoa (Cocción lenta)
3h 15min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1 Std. 50 Min
Guiso de verduras al azafrán
45 min
Sopa a la riojana
45 min
Arroz cremoso vegetariano
25 min