Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 25 g de aceite de oliva
- 100 - 150 g de hortalizas para sofrito (p. ej. cebolla, ajo, puerro), en trozos (2 cm)
- 350 - 400 g de verduras variadas (p. ej. calabacín, zanahoria, calabaza, batata, apio) en trozos (2 cm)
-
50
g de verduras variadas congeladas (optioneel)
of 50 g de guisantes congelados (optioneel) - 700 - 800 g de agua
-
1
cucharaditas de concentrado de caldo de verduras casero
of 1 pastilla de caldo de verduras -
½ - 1
cucharadita de sal
of ½ - 1 cucharada de salsa de soja - 60 - 80 g de pasta seca para sopa
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 670 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de verduras, pasta y alubias rojas
1h
Arroz cremoso vegetariano
25min
Sopa de judías blancas y verduras
40 Min
Caldo escocés (Scotch broth)
1h
Sopa de tomate y fideos
30min
Menú: Sopa de verduras con huevo duro. Lubina al vapor
45min
Sopa de pan y tomate. Tortilla de espinacas y Ratatouille al vapor.
1óra 5p
Callos veganos (setas con garbanzos)
30min
Sopa francesa de verduras (Soupe au pistou)
1h
Sopa de tomate con aguacate
1h 15min
Sopa armenia de repollo
50 Min
Sopa de jamón y espárragos
35p