Compatibele versies
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Granella di prosciutto
- 100 - 150 g prosciutto crudo di Parma, a fette
Salsa al Gorgonzola
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 140 g di panna acida
- 110 g di gorgonzola piccante a pezzi
- 2 cucchiaini di salsa Worcestershire
- 2 di cuori di lattuga
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fonduta svizzera
20min
Crema di formaggio spalmabile
5min
Tajarin salsiccia e finocchi
1 godz.
Salsa olandese
30 min
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Geen beoordelingen
Salsa bois boudran
10 min
Gazpacho di frutta e verdura con salmone marinato (di Sebastiano Rovida)
18h 25min
Zabaione allo spumante
15 min
Condimento al Gorgonzola alla maniera Usa
10 min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 godz. 10 min
Crema di burrata con verdure
1hod. 5min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1hod. 5min