Compatibele versies
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Granella di prosciutto
- 100 - 150 g prosciutto crudo di Parma, a fette
Salsa al Gorgonzola
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 140 g di panna acida
- 110 g di gorgonzola piccante a pezzi
- 2 cucchiaini di salsa Worcestershire
- 2 di cuori di lattuga
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Granita melone, menta e gin
1 Std. 25 Min
Prosecco alla citronella
1 Std.
Crema di cavolo riccio alla paprika, insalata di gamberi e edamame
40min
Lasagnetta fredda con melanzane e burrata
40min
Insalata di anguria e finocchi
20 Min
Fonduta di formaggio
20 Min
Salsa al formaggio di pecora
20 Min
Cioccolata calda al cardamomo
15 Min
Spaghetti di carote con pesto di avocado raw
15 Min
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Burro alle acciughe
4h 20min