Compatibele versies
Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Granella di prosciutto
- 100 - 150 g prosciutto crudo di Parma, a fette
Salsa al Gorgonzola
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 140 g di panna acida
- 110 g di gorgonzola piccante a pezzi
- 2 cucchiaini di salsa Worcestershire
- 2 di cuori di lattuga
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 Std. 40 Min
Salsa olandese
30 Min
Meringhe al caramello con crema inglese
30 Min
Tempura di verdure
25 Min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 Min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Flan di asparagi con turbante di sogliole
1 godz.
Merluzzo in salsa aioli
1 godz.
Cozze allo zafferano
55min
Pere al vino rosso
3h 20min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
Geen beoordelingen
Ghiaccio tritato
5 Min