Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto

Lattuga romana con salsa al Gorgonzola e granella di prosciutto

3.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 porzioni

Ingrediënten

Granella di prosciutto
  • 100 - 150 g prosciutto crudo di Parma a fette
Salsa al Gorgonzola
  • 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 140 g di panna acida
  • 110 g di gorgonzola piccante a pezzi
  • 2 cucchiaini di salsa Worcestershire
  • 2 di cuori di lattuga
  • 1 limone, preferibilmente biologico il succo spremuto fresco

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 11 g
Calorieën 887 kJ / 212 kcal
Vetten 15 g
Vezels 7 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...