Tatín de endibias, camembert y jamón

Tatín de endibias, camembert y jamón

4.2 16 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
8 raciones

Ingrediënten

  • 1 naranja
  • 20 g de azúcar moreno
  • 280 g de cebolla roja en gajos de 2 cm
  • 20 g de mantequilla (y algo más para el molde)
  • 10 g de aceite de oliva
  • 500 g de endibias en cuartos longitudinales
  • 2 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 100 g de queso camembert en trozos
  • 1 cucharada de miel
  • 1 lámina de masa de hojaldre redonda
  • 50 g de jamón serrano en lonchas finas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 549.3 mg
Eiwitten 7.1 g
Calorieën 1043 kJ / 249 kcal
Vetten 16.2 g
Vezels 2.6 g
Verzadigd vet 6.9 g
Koolhydraten 18.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...