Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 60 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 200 g Milch
- 2 Eigelb (siehe Tipp)
- 200 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1198 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Schokoladenmousse
3h 20min
Panna Cotta
5 godz.
Karamellcreme (Flan)
3 Std.
Windbeutel
2h 15min
Zimtmousse
5h 40min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Obatzter
5 min
Markklößchen (Suppeneinlage)
25 min
Crème brûlée
6h
Vanillesauce (Creme Anglaise)
15 min
Hefegrundteig, süss
1h
Panna Cotta mit Früchten im Gewürzsud
7h