Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dunkle Schokoladenmousse
- 400 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 150 g Zartbitterkuvertüre, in Stücken
- 5 Eigelb
- 35 g Zucker
Helle Schokoladenmousse
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 100 g weiße Kuvertüre, in Stücken
- 3 Eigelb
- 10 g Zucker
- 1 Pck. gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine) (15 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2195 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schokoladenmousse
3h 20min
Honigmousse
3 godz. 45 min
Crème brûlée
6 Std.
Schokoladen-Mousse
5 Min
Cheesecake-Eis
3h 20min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5h
Panna Cotta
5h
Zimtmousse
5 godz. 40 min
Weiße Schokomousse
10h
Weiße Schokoladenmousse
5 Std. 30 Min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 Std. 20 Min
Mousse au chocolat mit Banane
3h 25 min