Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Butter, in Stücken
- ½ EL Zitronensaft
- 60 g Weißwein
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 6 Eigelb
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1813 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 46 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Remoulade
10min
Sauce Hollandaise
15min
Spargelragout
50min
Sauce Béarnaise
40min
Wildpastetchen mit Portwein-Gelee
2 godz. 20 min
Kräuterbutter
10min
Spargel mit Schinken und Sauce Hollandaise
1h
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Herzhaftes Zitronen-Sabayon
10min
Orangen-Hollandaise zu Weihnachtsgeflügel
10min
Feine Königsberger Klopse
1h
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5min