Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Zwiebeln
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Schinkenspeck, in Scheiben
- 200 g Kartoffeln, festkochend, in groben Stücken
- 25 g Olivenöl
- 200 g Wasser
- 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- 50 g Weißweinessig
- 60 g Sahne
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 150 g Feldsalat
- 3 Bund Brunnenkresse
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 707 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 2.7 g
Alternatieve recepten
Sansibar-Hausdressing für grüne und bunte Salate
10 min
Lauwarmer Spargelsalat mit Reibekuchen
1u. 40min
Rote-Bete-Carpaccio
2 godz. 45 min
Radieschendressing
10 min
Senf-Balsamico-Dressing
10 min
Balsamico-Senf-Dressing
5 min
Feldsalat mit Kartoffeldressing
30 Min
Pochiertes Ei mit Feldsalat und Senfvinaigrette
1u. 15min
Kartoffel-Dressing
30 Min
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2h
Balsamico-Rahm-Dressing
20 Min
Salatsauce für Blattsalate
10 min