Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse

Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse

4.1 162 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Butter in Stücken
    200 g
  • Zitronensaft
    ½ EL
  • Weißwein
    40 g
  • Salz
    ¼ - ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Eigelb
    4

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 3 g
Calorieën 1896 kJ / 453 kcal
Vetten 48 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...