Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Rapsöl
- 2 Bund Dill, ohne Stiele
- 30 g Zucker
- 20 g Weißweinessig
- 20 g Zitronensaft
-
25
g Dijon-Senf
of 25 g Senf, mittelscharf - 30 g süßer Senf
- 1 Eigelb
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1061 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45min
Zaziki
10min
Kräuterbutter
5min
Remoulade
10min
Spargelcremesuppe
40min
Seelachs mit Kaiserschoten und Kräuteröl
45min
Mayonnaise
5min
Sauce Hollandaise
15 Min
Beurre blanc - helle Buttersauce
20 Min
Fisch im Päckchen
1h 10 min
Kräuterbutter au Café de Paris
1h 10 min