Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Rapsöl
- 2 Bund Dill, ohne Stiele
- 30 g Zucker
- 20 g Weißweinessig
- 20 g Zitronensaft
-
25
g Dijon-Senf
of 25 g Senf, mittelscharf - 30 g süßer Senf
- 1 Eigelb
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1061 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45 min
Kräuterbutter
5min
Spargelcremesuppe
40 min
Mayonnaise
5min
Sauce Hollandaise
15 Min
Dreierlei Fischfilets mit Kräutersauce und kleinen Pellkartoffeln
30 min
Remoulade
10min
Königsberger Klopse - mal anders
1h
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45 min
Zaziki
10min
Lachs mit Champignon-Sahne-Sauce und Kartoffeln
50 min