Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Kabeljau, in Stücken à 150 g
- 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 600 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
of 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 400 g Kartoffeln, in Stücken
- 50 g Crème fraîche
- 60 g Senf, mittelscharf
- 40 g Speisestärke
- 1 Prise Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1146 kJ / 274 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Seelachs mit Kartoffeln, Paprika und Senfsauce
1h
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45min
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Fisch mit Porree-Käse-Haube, Reis, Fenchel und Zitronensauce
1h
Seelachs mit Dijon-Senfsauce und Currycroûtons
35 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Lachsfilets in Sherrysauce
35 min
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50 min
Lachs mit Wirsing und Kartoffeln
50 min
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45min
Kabeljau mit Bohnen-Kartoffelstampf
40min