Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Stängel Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Butter
- 500 g Kartoffeln, in Stücken
- 150 g Knollensellerie, in Stücken
- 750 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Kümmel
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 400 g Rinderhüfte, mager, in mundgerechten Stücken
- 200 g Möhren, in schrägen Scheiben (3 mm)
- 200 g Porree, in Ringen (0,5 cm)
- 200 g Wirsing, in feinen Streifen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1430 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 9 g
Alternatieve recepten
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1h
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1h
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1 Std. 10 Min
Sauerbratenragout
49h
Lammtopf Pichelstein
50min
Bohneneintopf
1h
Rindfleisch-Wirsing-Eintopf mit Tomatenbröselei
3h
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1h
Sauerbraten
72 Std.
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1 godz. 45 min
Meerrettichfleisch mit Sylter Kartoffeln
2 godz.