Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g neutrales Öl (z.B. Sonnenblumen- oder Rapsöl)
- 3 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 TL Kapern, abgetropft
- 50 g Gewürzgurken, in Stücken
- 1 Ei (siehe Tipp)
- ½ - 1 TL Zitronensaft
- ½ TL Senf, mittelscharf
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 100 g Schmand
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 884 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Cocktailsauce zu Krabben und Co.
5 dk
Sylter-Sahne-Dressing
10 dk
Kräuterbutter
5 dk
Eierstich (Suppeneinlage)
15 min
Mayonnaise
5 dk
Sauce Hollandaise
15 min
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10 dk
Glückstädter Matjestopf
3 Std. 30 Min
Panierter Fisch mit Remoulade
40 dk
Sauce Béarnaise
40 dk
Sauce Hollandaise mit Varianten
10 dk
Feine Königsberger Klopse
1sa