Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Mark (ausgelöst aus ca. 5 Markknochen)
- 80 g Paniermehl
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 1 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Eier
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 673 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0.6 g
Alternatieve recepten
Frankfurter Kranz
6 godz.
Currywurst-Sauce à la Sansibar
30min
Quark-Öl-Grundteig
5min
Hefegrundteig, süss
1h
Bayerische Creme
8sa
Remoulade
10 Min
Spargel mit Kartoffeln
50min
Linsensuppe
8 Std. 45 Min
Eierstich (Suppeneinlage)
15min
Reibekuchen
45min
Sauce Hollandaise
15min
Rindfleischsuppe mit Markklößchen
2 Std.