Markklößchen (Suppeneinlage)

Markklößchen (Suppeneinlage)

4.1 79 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
8 Portionen

Ingrediënten

  • Mark (ausgelöst aus ca. 5 Markknochen)
    100 g
  • Paniermehl
    80 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Muskat
    2 Prisen
  • Petersilie abgezupft
    1 Stängel
  • Eier
    2

Voeding per 1 Portion

Calorieën 161 kcal / 673 kJ
Eiwitten 3 g
Vetten 13 g
Koolhydraten 8 g
Vezels 0.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...