Apparaten en accessoires
Rotweincreme
Voorbereiding. 10min
Totaal 5u. 40min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Gelatine6 Blätter
-
Zucker100 g
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt300 g
-
Schwarzer Johannisbeernektar100 g
-
Rotwein300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
3 g
Calorieën
1160 kJ /
277 kcal
Vetten
16 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenfrei
62 recepten
Duitsland
Duitsland
Glutenfrei
61 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Bayerische Creme
8u.
Pfirsich-Wein-Creme im Glas (vegan)
2u. 15min
Welfenspeise mit Trauben
2u. 30min
Eierlikörmousse
8u. 30min
Birnencreme
3u. 30min
Welfencreme (Welfenspeise)
2u. 30min
Zitronen-Joghurt-Mousse
1u. 15min
Herrencreme
4u. 25min
Weincreme
5u. 40min
Waldmeister-Panna-Cotta
5u. 15min
Eierlikör-Pudding
15min
Damencreme
5u. 20min