Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Blätter Gelatine
- 100 g Zucker
- 300 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 100 g Schwarzer Johannisbeernektar
- 300 g Rotwein
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1160 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 16 g
Alternatieve recepten
Caipirinha-Creme
3h 30min
Birnencreme
3h 30min
Welfencreme (Welfenspeise)
2h 30min
Herrencreme
4 Std. 25 Min
Mocca-Panna-Cotta
4 godz. 15 min
Erdbeermousse
4 godz. 15 min
Weincreme
5h 40min
Panna Cotta al caffè
5 Std.
Eierlikör-Pudding
15 Min
Zitronen-Joghurt-Mousse
1h 15min
Eierlikörmousse
8h 30min
Waldmeister-Panna-Cotta
5sa 15 dk