Guajolota de mole (torta de tamal)

Guajolota de mole (torta de tamal)

4.6 5 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u.
10 porciones

Ingrediënten

Base de masa para el tamal
  • 80 g de manteca de cerdo
  • 1 cdita de sal fina
  • 400 g de harina de maíz nixtamalizado para tamal (p. ej. Maseca®)
  • 1 ½ cdita de polvo para hornear
  • 550 g de agua
Mole con pollo
  • 150 g de mole negro en pasta
    100 g de mole negro, en polvo
  • 300 g de pechuga de pollo sin piel, sin huesos y en cubos medianos
  • 1600 g agua
  • 20 hojas de maíz, secas hidratadas por 1 hora
  • 10 bolillos

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porción

Natrium 987 mg
Eiwitten 18 g
Calorieën 2163 kJ / 515 kcal
Vetten 15 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 5 g
Koolhydraten 77 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...