Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 bolillos secos, en rebanadas (2 cm)
- 150 g de queso cotija
- 750 g de agua
- 400 g de piloncillo granulado
- 3 piezas de anís estrella
- 2 ramas de canela
- 1 cáscara de limón verde
- 100 g de pasas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1520 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Atole de guayaba
40 Min
Tamales de pollo y salsa verde
2h
Tamales de elote con rajas
4h 45 min
Agua de horchata
15 Min
Ponche
40 Min
Pambazos CDMX
2 Std. 30 Min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2 Std. 30 Min
Atole de fresa
25min
Pay de queso
6 godz.
Calabaza en tacha
1 Std. 15 Min
Champurrado del puesto de tamales
15 Min
Ensalada de manzana navideña
10 Min