![Capirotada Capirotada](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/91C2EE24-530A-4C59-81CF-D2DC7749AD88/Derivates/815676AF-92C2-4A40-8253-3C7CAED65688.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 bolillos secos, en rebanadas (2 cm)
- 150 g de queso cotija
- 750 g de agua
- 400 g de piloncillo granulado
- 3 piezas de anís estrellado
- 2 ramas de canela
- 1 cáscara de limón verde
- 100 g de pasas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1520 kJ / 362 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Birria de res estilo Jalisco
1 Std. 45 Min
Pay de queso
6 Std.
Champurrado
25 Min
Champurrado de galleta
20 Min
Pan de elote
2h
Gelatina de rompope
5 Std. 20 Min
Atole champurrado
20 Min
Atole de guayaba
40 Min
Jericallas
5 Std.
Horchata de avena
10 min
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min
Tamales de pollo y salsa verde
2h