![Tortas ahogadas de camarón Tortas ahogadas de camarón](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5e4c84048f5fa89e398e8387e3c96631/Derivates/fd9440142dadfc658feffceef0ab3d29d6e6c8a6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de jitomate, en cuartos
- 2 chiles guajillo, sin tallo y sin semillas
- 100 g de puré de jitomate
- 15 g de aceite vegetal
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 1 cdita de paprika
- 1000 g de camarones pelados
- sal, para sazonar al gusto
- pimienta negra molida, para sazonar al gusto
- 150 g de crema ácida
- 2 chiles chipotles adobados
- 1 cdita de sal, o al gusto
- 1 cdita de concentrado de caldo de pollo, en polvo, o al gusto
Crema
- 250 g de mayonesa
- 250 g de crema ácida
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1926.5 kJ / 460.5 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 37.5 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 1778.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ceviche de Coliflor (Black Diamond)
30 Min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1 Std. 20 Min
Lonches bañados tipo Gemma
55 Min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 Min
Frijoles puercos a mi manera
25 Min
Camarones cremosos a la diabla
40 Min
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4j 30 menit
Salsa martajada
50 min
Machaca de camarón (Black Diamond)
30 Min
Tortas ahogadas
2 godz. 40 min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Carlota de limón
5 godz.