Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nogada
- 15 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 120 g de leche
- 200 g de crema ácida
- 90 g de queso de cabra
- 200 g de nuez de castilla, en mitades, limpia
- 10 g de jerez
- ½ cdita de canela en polvo
- 2 cdas de azúcar
Relleno
- 40 g de almendras, peladas
- 50 g de mitades de durazno en almíbar
- 240 g de manzana, en trozos
- 50 g de piñones
- 170 g de hongos cremini
- 220 g de champiñones
- 70 g de cebolla
- 180 g de jitomate, en cuartos
- 1 diente de ajo, pelado
- 10 g de aceite de oliva
- 1 clavo de olor
- ½ cdita de canela en polvo
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 pizca de comino en polvo
- 2 cditas de sal gruesa
- 40 g de pasitas
- 4 chiles poblanos, asados, pelados y desvenados para rellenar
- granada, sólo los granos, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3125 kJ / 744 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 52 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tinga de setas
25 min
Chile en nogada
3 godz.
Salsa martajada
50min
Pollo con mole verde
1h
Bacalao a la Vizcaina
1h 15min
Chiles en nogada
1h
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37 Min
Barbacoa de hongos
30 min
Cremoso de chiles en nogada
45min
Pozole de setas
1h
Salsa verde cocida
30 min
Mole Negro
2h