Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nogada
- 15 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 120 g de leche
- 200 g de crema ácida
- 90 g de queso de cabra
- 200 g de nuez de castilla, en mitades, limpia
- 10 g de jerez
- ½ cdita de canela en polvo
- 2 cdas de azúcar
Relleno
- 40 g de almendras, peladas
- 50 g de mitades de durazno en almíbar
- 240 g de manzana, en trozos
- 50 g de piñones
- 170 g de hongos cremini
- 220 g de champiñones
- 70 g de cebolla
- 180 g de jitomate, en cuartos
- 1 diente de ajo, pelado
- 10 g de aceite de oliva
- 1 clavo de olor
- ½ cdita de canela en polvo
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 pizca de comino en polvo
- 2 cditas de sal gruesa
- 40 g de pasitas
- 4 chiles poblanos, asados, pelados y desvenados para rellenar
- granada, sólo los granos, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3125 kJ / 744 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 52 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao a la Vizcaina
1 godz. 15 min
Caldo de camarón
40 Min
Tinga de col
35 Min
Chiles en nogada
1 Std.
Mole xiqueño
1 godz. 20 min
Taquitos de huitlacoche
25 Min
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37 min
Pancita de hongos
1 Std.
Tinga de setas
25 Min
Calabaza en tacha
1 godz. 15 min
Dulce de tapioca
1 Std.
Pozole de setas
1 Std.