![Chile en nogada vegetariano Chile en nogada vegetariano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5B1D3306-E933-46DF-A54A-EEDEBA750E34/Derivates/89E9127B-6326-4FAB-BE4D-ECB6947A3DC9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nogada
- 15 g de perejil fresco, sólo las hojas
- 120 g de leche
- 200 g de crema ácida
- 90 g de queso de cabra
- 200 g de nuez de castilla, en mitades, limpia
- 10 g de jerez
- ½ cdita de canela en polvo
- 2 cdas de azúcar
Relleno
- 40 g de almendras, peladas
- 50 g de mitades de durazno en almíbar
- 240 g de manzana, en trozos
- 50 g de piñones
- 170 g de hongos cremini
- 220 g de champiñones
- 70 g de cebolla
- 180 g de jitomate, en cuartos
- 1 diente de ajo, pelado
- 10 g de aceite de oliva
- 1 clavo de olor
- ½ cdita de canela en polvo
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 pizca de comino en polvo
- 2 cditas de sal gruesa
- 40 g de pasitas
- 4 chiles poblanos, asados, pelados y desvenados para rellenar
- granada, sólo los granos, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3125 kJ / 744 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 52 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de habas con nopales
9 Std.
Tinga de setas
25min
Chilaquiles divorciados
1h
Tamales oaxaqueños
2h
Pollo con mole verde
1h
Chiles en nogada
1h
Calabaza en tacha
1h 15 min
Cremoso de chiles en nogada
45min
Tamales rancheros veganos
1h
Tamales de acelga con requesón (Black Diamond)
2h 30min
Chiles en nogada
1h
Tacos de flor de Jamaica
1h