Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de semillas de calabaza (pepitas), tostadas
- 50 g de aceite de ajonjolí tostado
- 90 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 2 de chiles serranos, sin tallo
- 10 g de cebollín
- 30 g de hojas de perejil fresco
- 4 piezas de hoja santa
- 500 g de tomate verde, cortados por la mitad
- 300 g de agua
- 1 ½ cdita de sal
- ½ cdita de pimienta molida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 874 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao a la Vizcaina
1 godz. 15 min
Caldo de nopales con chile morita
30 min
Romeritos
1 godz. 40 min
Chiles en nogada
1h
Tamales oaxaqueños
2h
Chicharrón en salsa verde
35 min
Chile en nogada vegetariano
25min
Tamales Verdes
2 godz. 30 min
Tamal de cazuela con rajas
1h
Mole xiqueño
1 godz. 20 min
Chiles chipotles dulces
1h
Calabaza en tacha
1 godz. 15 min