Apparaten en accessoires
Uchepos de elote (Black Diamond)
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
10 porciones
Ingrediënten
-
6 elotes desgranados
-
200 g de queso panela
-
200 g de azúcar
-
70 g de mantequilla sin sal
-
1 pizca sal
-
1 cdita de polvo para hornear
-
1000 g de agua
-
hojas de elote para envolver
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Natrium
69.7 mg
Eiwitten
1.8 g
Calorieën
1047.1 kJ /
250.3 kcal
Vetten
6.3 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
3.7 g
Koolhydraten
50 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
BLACK DIAMOND CLUB
24 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Pay de guayaba con almendras
4u. 30min
Pollo con mole
1u.
Pan de elote
2u.
Agua de Horchata
10min
Tamales de elote, queso y zarzamora
2u. 30min
Tamales rancheros
2u.
Pastel de elote con rompope TM6
2u.
Chiles en nogada
1u.
Gelatina de rompope
5u. 20min
Nieve de frutas
10min
Pierna adobada navideña
1u. 45min
Gelatina de mazapán
2u.