Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 150 g de manzana, descorazonada y en cuartos.
- 100 g de acitrón, en cubos de 1x1 cm.
- 50 g de durazno, natural, en mitades.
- 100 g de pera, criolla, descorazonada y en cuartos.
- 60 g de cebolla
- 300 g de jitomates, sin semillas
- 2 dientes de ajo, pelados
- 20 g de aceite de oliva
- 2 clavos de olor
- ½ cdita de canela en polvo
- 1 pizca de pimienta negra molida
- ½ cdita de tomillo seco
- 1 pizca de comino en polvo
- 2 cubos de caldo de pollo
- 2 hojas de laurel secas
-
50
g de plátano macho, duro y sin manchas,
picado en cubos de 1x1 cm - 70 g de almendras, peladas, tostadas y picadas
- 50 g de piñones, tostados
- 50 g de pasitas
- 50 g de nuez pecana, picadas
- 250 g de carne molida de res
- 250 g de carne molida de cerdo
- 125 g de jerez
- sal, al gusto
- 30 g de vino tinto
- 8 chiles poblanos, limpios, asados y desvenados
- 500 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 200 g crema ácida
- 130 g de queso de cabra
- 300 g de nuez de castilla, pelada
- 100 g de nuez pecana
- 15 g de azúcar glass
- 60 g de leche condensada
Nogada
- 3 granadas, desgranadas
- hojas de perejil fresco, picado finamente
- nuez de Castilla, en mitades
- Voeding
- per 12 porciones
- Calorieën
- 37870 kJ / 9051.2 kcal
- Eiwitten
- 236 g
- Koolhydraten
- 509.8 g
- Vetten
- 699.2 g
- Verzadigd vet
- 195.1 g
- Vezels
- 100.9 g
- Natrium
- 1273.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Entomatado de res con verdolagas
1 Std.
Pollo encacahuatado
45 Min
Chiles en nogada
1 Std.
Pollo con mole
1 Std.
Caldo de queso
40 Min
Pollo con mole TM6
1 Std.
Pollo con mole verde
1 Std.
Chile en nogada
3h
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Calabaza en tacha
1 Std. 15 Min
Gelatina de mazapán
2h