Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de manteca de cerdo
- 500 g masa de maíz
- 1320 g de agua
- 500 g de frijoles negros, cocidos, sin caldo
- 1 cda de polvo para hornear
- 1 cditas de sal
- 200 g de queso oaxaca
- 20 hojas de epazote
- 20 hojas de maíz para tamal, previamente remojadas
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 672 kJ / 160 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tamales de Frijol
3 godz.
Tamales de pollo y salsa verde
2h
Tlacoyos de pueblo rellenos de requesón
40min
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min
Rosca de reyes
3 godz.
Tamales oaxaqueños
2h
Tamales de frijol Veracruzanos
2h
Rosca de Reyes
3 godz.
Taquitos de huitlacoche
25 min
Tamales dulces de pasas
2h
Masa básica para tamales
1 Std. 30 Min
Pozole Blanco
1h