Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa verde cruda
- 6 piezas de tomate verde
- 60 g de jugo de limón, recién exprimido
- 1 chile serrano
- 1 pizca de sal fina
- 50 g de cebolla blanca, en trozos
- 30 g de hojas de cilantro, frescas
Relleno de chicharrón en pasilla
- 2 dientes de ajo, pelados
- 2 chiles pasilla, sin tallo ni semillas
- 400 g de jitomate saladet
- 1 cdita de sal fina (optioneel)
- 20 g de aceite vegetal
- 200 g de chicharrón de cerdo seco, en trozos
Relleno de frijol
- 40 g de cebolla, en trozos
- 1 diente de ajo, pelado
- 5 - 10 g de chile serrano, sin tallo
- 30 g de aceite vegetal
- 350 g de frijoles cocidos, reserve un poco del caldo de cocción
- ½ de sal fina
Tacos de canasta
- 125 - 150 g de aceite para freír, el necesario
- 1 cda de hojuelas de chile seco de árbol
- 30 tortillas de maíz
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 1865 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Enchiladas suizas
1h
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Panuchos de cochinita pibil
35min
Chilaquiles divorciados
1h
Enchiladas de mole rojo
1h
Huevos motuleños
45min
Rajas con queso
25 Min
Tamales de frijol con queso
2 godz. 10 min
Gorditas de chicharrón
2h
Carnitas
50min
Masa básica para tamales
1h 30min
Pozole Rojo
1h 30min