Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 180 g de mantequilla sin sal, cortada en trozos y congelada
- 200 g de harina de trigo, y un poco más para trabajar
- 90 g de agua fría
- ½ cdita de sal fina
- 1 cdita de polvo para hornear
Relleno de queso
- 130 g de queso manchego, en trozos
- 190 g de queso crema, a temperatura ambiente
- 50 g de crema ácida
- ½ cdita de vainilla
- ½ cdita de ralladura de limón verde
- 1 huevo
Armado de trenza
- 350 g de ate de guayaba, cortado en rebanadas delgadas
- 1 huevo batido
- azúcar, la necesaria para decorar
- Voeding
- per 12 porciones
- Calorieën
- 19200 kJ / 4572 kcal
- Eiwitten
- 96 g
- Koolhydraten
- 432 g
- Vetten
- 276 g
- Vezels
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelatina de rompope
5h 20 min
Conchas Gourmet
3h 15 min
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1 Std. 30 Min
Pan de elote chorreado de gloria (Black Diamond)
1 Std. 30 Min
Panqué de nuez glaseado
1 Std. 30 Min
Pan de elote
2h
Garibaldis
40min
Roles de canela con glaseado
2h 30min
Bisquets
40min
Pastel de chocolate y almendras
25 min
Mostachón de frutos rojos
1 Std. 30 Min
Gelatina de mazapán
2h