Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno de frijoles
- 1 diente de ajo
- 5 g de aceite
- 1 hoja de aguacate, seca
- 250 g de frijoles refritos, negros de bolsa o lata
- 5 g de manteca de cerdo (optioneel)
- 20 g de agua
Masa
- 70 g de manteca de cerdo
- 240 g de harina de maíz
- 1 ¼ cditas de sal fina
- 1 ½ cditas de polvo para hornear
- 300 g de agua
Tamales
- hojas de maíz para tamal, remojadas en agua (mínimo 1 hora)
- 1700 g de agua
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1008 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tamales sonorenses
2h
Chile manzano en vinagre
10 min
Tamales oaxaqueños
2h
Tamales Verdes
2h 30 min
Gorditas de chicharrón
2h
Tamales de Frijol
3 Std.
Tamal de cazuela con rajas
1 Std.
Tamales de chícharo
2h 15min
Masa básica para tamales
1 godz. 30 min
Tamales dulces de pasas
2h
Tamales de pollo y salsa verde
2h
Chiles jalapeños en escabeche
40 Min