Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina de jocoque
- 120 g de agua
- 25 g de grenetina en polvo
- 370 g de crema para batir (30-40% grasa), a temperatura ambiente
- 490 g de jocoque
- la ralladura de 1 limón
- 150 g de azúcar
Compota de mango
- 30 g de agua
- 4 cditas de fécula de maíz
-
170
g de mango, fresco o en almibar
of 170 g de mango congelado - 80 g de azúcar refinada
Decoración
- mango, en cubos peueños, para decorar
- moras frescas, para decorar
- hojas de menta fresca, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 36 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelatina de cajeta
4h
Salsa verde cocida
30 min
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37 min
Pay de calabaza
4h
Pesto de jitomate
10 min
Ensalada de durazno a la plancha con aderezo de miel y mostaza
15 min
Salsa de ajo italiano y jitomate
30 min
Pan francés con compota de jengibre, pera y moras
40 min
Calabaza en tacha
1h 15 min
Gelatina de mango
15 min
Res con teriyaki y arroz al vapor
1h 50min
Botana fresca de surimi
10 min