Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa ranchera
- 55 g de cebolla
- 1 chile chipotle, seco
- 4 chiles morita
- 1 chile ancho, sin semillas
- 15 g de manteca vegetal
- 360 g de jitomate guaje, en cuartos
- 2 ½ cditas de sal fina
- 1 hoja santa, también conocida como Acuyo
- 80 g de agua
- 150 g de calabacitas, en trozos
- 150 g de champiñones
Tamales
- 200 g de harina de maíz, para tamales (ver tip)
- 1030 g de agua
- 1 ½ cditas de sal fina
- 100 g de manteca vegetal
- 2 hojas de plátano, asada y cortada en 6 rectángulos de 20cm x 20 cm
- 3 hojas santa, también conocidas como Acuyo
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 983 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tinga de col
35 Min
Tamal de cazuela con rajas
1h
Chile en nogada vegetariano
25 min
Tamales rancheros
2h
Tinga de setas
25 min
Pozole de setas
1h
Tamales de acelga con requesón (Black Diamond)
2h 30 min
Tamales de chocolate
1h 10min
Romeritos veganos
1h
Tamal de cazuela
1h 30min
Tamales de Frijol
3h
Masa básica para tamales
1h 30min