![Tlacoyos de pueblo rellenos de requesón Tlacoyos de pueblo rellenos de requesón](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/82584D47-1376-4E47-92BD-C60DED05A862/Derivates/1fea932c-bc75-452b-b73e-8e479d6448a5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Para servir
- 50 g de cilantro fresco, sólo las hojas
- 50 g de cebolla blanca, en cuartos
- 100 g de queso fresco, en cubos, frío
<br>Salsa verde<br>
- 500 g de agua
- 250 g de nopales
- 1 tomate verde, en cuadros medianos (aprox. 5 mm)
- 2 chiles verdes, sin tallo
- 100 g de cebolla blanca, en cuertos
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
Masa para tlacoyo<br>
- 450 g de agua
- 5 g de sal fina
- 30 g de manteca de cerdo
- 400 g de harina de maíz nixtamalizado, para tortillas
Tlacoyos
- 220 g de requesón
- 10 hoja de epazote, fresca
- aceite, la necesaria
- 100 g de crema ácida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 897 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 462 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta de chilaquiles de la Condesa
35 Min
Pambazos CDMX
2h 30 min
Esquites de feria
25 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Gorditas de chicharrón
2h
Chilaquiles divorciados
1 Std.
Entomatadas de jamaica
50min
Tacos de papa
1 Std.
Mixiote de pollo
1 Std.
Sopecitos de nopal y pollo
1h 10min
Enfrijoladas
30 Min
Enchiladas de pollo
40 Min