Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Para servir
- 50 g de cilantro fresco, sólo las hojas
- 50 g de cebolla blanca, en cuartos
- 100 g de queso fresco, en cubos, frío
<br>Salsa verde<br>
- 500 g de agua
- 250 g de nopales
- 1 tomate verde, en cuadros medianos (aprox. 5 mm)
- 2 chiles verdes, sin tallo
- 100 g de cebolla blanca, en cuertos
- 1 diente de ajo, pelado
- 1 cdita de sal fina
- 1 pizca de pimienta negra molida
Masa para tlacoyo<br>
- 450 g de agua
- 5 g de sal fina
- 30 g de manteca de cerdo
- 400 g de harina de maíz nixtamalizado, para tortillas
Tlacoyos
- 220 g de requesón
- 10 hoja de epazote, fresca
- aceite, la necesaria
- 100 g de crema ácida
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 897 kJ / 214 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 462 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tamales de Frijol
3h
Tamales de pollo y salsa verde
2h
Tamales de chocolate
1h 10min
Pozole Rojo
1h 30min
Sopecitos de nopal y pollo
1h 10min
Esquites de feria
25min
Tamales Verdes
2 godz. 30 min
Pambazos CDMX
2 godz. 30 min
Tamales dulces de pasas
2h
Tamales de frijol con queso
2 godz. 10 min
Masa básica para tamales
1h 30min
Pozole Blanco
1h