Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g de vino tinto
-
100
g de oporto
of 100 g de agua - 250 g de agua
- 350 g de azúcar
- 2 ramas de canela
- 2 anís estrellado
- 2 piezas de ralladura de naranja (1 cm x 3-4 cm)
- 4 pera (aprox. 180 g c/u), peladas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2645 kJ / 631 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 116 g
- Vetten
- 0 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 6 g
- Natrium
- 12 mg
Alternatieve recepten
Peras al vino tinto y vainilla
1h 10min
Bacalao con salsa tártara (Hestan Cue™)
20 min
Chutney de manzana
20 min
Curd de limón TM6
20 min
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15 min
Salsa Bechamel TM6
15 min
Yogur Griego TM6
13h
Peras con sirope de vino tinto (Cocción lenta)
5h
Sopa de cebolla TM6
55min
Tarta Tatin
1h 15min
Espuma de frutos rojos
10 Min
Jalea de toronja
13h 45min