Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de dientes de ajo, pelados
- 5 - 10 g de romero fresco, solamente las hojas
- 70 g de aceite de oliva
- 800 g de pierna de cordero, sin hueso, en una sola pieza
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra recién molida, o al gusto
- 20 de aceite de oliva
- 200 g de cebolla, en gajos
-
1 ½ - 2
cdita de concentrado de caldo de res
of 1 ½ - 2 cubo de caldo de carne - 1 cdita de paprika (optioneel)
- 850 - 950 g agua
- 500 g de papas cambray
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3393 kJ / 810 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 59 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1106 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Stroganoff de res TM6
1 godz.
Pollo y cebolla cambray dorada y desmenuzada TM6
15min
Lomo de cerdo envuelto en tocino y mantequilla bbq Al vacío TM6
1 godz. 45 min
Echalots dorados 250 g
25 min
Fajitas con carne de res deshebrada TM6
3 Std.
Ostiones Rockefeller
20 Min
Crema batida insuperable
30 min
Camarones sofritos TM6
15min
Chilli con carne en cocción lenta TM6
5h 5 min
Tiras de carne de res y cebolla doradas TM6
15min
Pulled pork con salsa bbq y ensalada de col en cocción lenta TM6
6h 30min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4h 15min