Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de dientes de ajo, pelados
- 5 - 10 g de romero fresco, solamente las hojas
- 70 g de aceite de oliva
- 800 g de pierna de cordero, sin hueso, en una sola pieza
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra recién molida, o al gusto
- 20 de aceite de oliva
- 200 g de cebolla, en gajos
-
1 ½ - 2
cdita de concentrado de caldo de res
of 1 ½ - 2 cubo de caldo de carne - 1 cdita de paprika (optioneel)
- 850 - 950 g agua
- 500 g de papas cambray
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3393 kJ / 810 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 59 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1106 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filete de res con salsa de vino tinto
1 godz. 30 min
Filete de res con mantequilla de ajo a las hierbas Al vacío TM6
2h 15min
Cerdo con verduras al estilo chino
1 godz. 20 min
Calamares al azafrán con verduras y cuscús TM6
5h 20min
Lomo de cerdo relleno de dátiles con salsa de echalot
35 min
Cerdo marinado con fideos y salsa bbq en cocción lenta TM6
4h 25min
Estofado cremoso con pavo y hongos en cocción lenta TM6
4h
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2u. 5min
Camarones al ajillo
25 min
Pulpo con puré de betabel y chile manzano
2h
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1 godz. 20 min
Estofado de cerdo al oporto y puré de coliflor TM6
3h 30min