Cordero mediterraneo en cocción lenta TM6

Cordero mediterraneo en cocción lenta TM6

4.8 19 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 6u. 45min
4 porciones

Ingrediënten

  • 60 g de dientes de ajo pelados
  • 5 - 10 g de romero fresco solamente las hojas
  • 70 g de aceite de oliva
  • 800 g de pierna de cordero, sin hueso en una sola pieza
  • 1 cdita de sal fina o al gusto
  • ½ cdita de pimienta negra recién molida o al gusto
  • 20 de aceite de oliva
  • 200 g de cebolla en gajos
  • 1 ½ - 2 cdita de concentrado de caldo de res
    1 ½ - 2 cubo de caldo de carne
  • 1 cdita de paprika (optioneel)
  • 850 - 950 g agua
  • 500 g de papas cambray

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Natrium 1106 mg
Eiwitten 40 g
Calorieën 3393 kJ / 810 kcal
Vetten 59 g
Vezels 3.7 g
Verzadigd vet 19 g
Koolhydraten 27 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...