Pan alemán sin gluten
TM6 TM5

Pan alemán sin gluten

5.0 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • aceite vegetal, para engrasar
  • 100 g de harina de amaranto
  • 1 cdita de polvo para hornear, copeteada
  • 1 cdita de goma xantana
  • 1 cda de miel de abeja
  • 10 g de levadura seca
  • 2 cdas de aceite vegetal
  • 300 g de agua
  • 30 g de nuez de la India, picada
  • 100 g de azúcar
  • 1 cdita de sal
  • agua, para barnizar
  • mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol), al gusto

Voeding
per 1 rebanada
Calorieën
669.2 kJ / 159.9 kcal
Eiwitten
2.9 g
Koolhydraten
24.9 g
Vetten
6.1 g
Verzadigd vet
0.7 g
Vezels
1.6 g
Natrium
346.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten