Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- aceite vegetal, para engrasar
- 100 g de harina de amaranto
- 1 cdita de polvo para hornear, copeteada
- 1 cdita de goma xantana
- 1 cda de miel de abeja
- 10 g de levadura seca
- 2 cdas de aceite vegetal
- 300 g de agua
- 30 g de nuez de la India, picada
- 100 g de azúcar
- 1 cdita de sal
- agua, para barnizar
- mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol), al gusto
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 669.2 kJ / 159.9 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 346.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Leche de coco
10min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Pan de caja sin gluten
2h
Harina sin gluten para todo uso
5min
Harina sin gluten para panadería
10min
Pan de caja sin gluten
2h
Masa madre sin gluten
120u.
Bagels sin gluten
1u. 50min
Harina sin gluten para pastelería
10min
Pizza sin gluten
1h
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min