Pan alemán sin gluten

Pan alemán sin gluten

5.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
8 rebanadas

Ingrediënten

  • aceite vegetal para engrasar
  • 100 g de harina de amaranto
  • 1 cdita de polvo para hornear copeteada
  • 1 cdita de goma xantana
  • 1 cda de miel de abeja
  • 10 g de levadura seca
  • 2 cdas de aceite vegetal
  • 300 g de agua
  • 30 g de nuez de la India picada
  • 100 g de azúcar
  • 1 cdita de sal
  • agua para barnizar
  • mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol) al gusto

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 rebanada

Natrium 346.6 mg
Eiwitten 2.9 g
Calorieën 669.2 kJ / 159.9 kcal
Vetten 6.1 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 0.7 g
Koolhydraten 24.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...