Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- aceite vegetal, para engrasar
- 100 g de harina de amaranto
- 1 cdita de polvo para hornear, copeteada
- 1 cdita de goma xantana
- 1 cda de miel de abeja
- 10 g de levadura seca
- 2 cdas de aceite vegetal
- 300 g de agua
- 30 g de nuez de la India, picada
- 100 g de azúcar
- 1 cdita de sal
- agua, para barnizar
- mezcla de semillas (p. ej. pepitas, linaza, ajonjolí o girasol), al gusto
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 669.2 kJ / 159.9 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 346.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolillo sin gluten
2h
Pan de caja sin gluten
2h
Pizza sin gluten
1 Std.
Pan de huevo (sin gluten)
1hod. 40min
Pan de molde sin gluten
1 Std. 30 Min
Pan de caja sin gluten
2h
Baguette sin gluten
2h
Harina de arroz
5 Min
Pan sin gluten
1hod. 40min
Bisquets sin gluten
1 Std. 30 Min
Harina sin gluten para todo uso
5 Min
Brownies sin gluten
45 Min