Apparaten en accessoires
Duraznos al vapor (500 g) en Varoma
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
500 gramo
Ingrediënten
-
500 g de agua
-
500 g de duraznos en miatdes, sin semillas
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 gramo
Natrium
1 mg
Eiwitten
1 g
Calorieën
188 kJ /
45 kcal
Vetten
0 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
COCCIÓN AL VAPOR
80 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Carne de cordero picada (300 g)
Brak ocen
Ciruelas al vapor (200-400 g) en cestillo
20 min
Poro al vapor (500-800 g) en Varoma
30 min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Nabos al vapor (700-1000 g)
40 min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 min
Puré de betabel
1 godz.
Sopa de ciruelas y helado de vainilla
12 godz. 40 min
Sopa de verduras con pesto de nuez de la india TM6
2 godz. 20 min
Manojos de ejotes y papas al vapor
55 min
Ensalada cremosa de papas
40 min